Poštovani,

Obaveštavamo vas de će Škola fudbala Žarkovo organizovati letnje pripreme na Palama, u periodu od 17.08 , do 24. 08. 2019 god, za decu rođenu 2013 godine i starije .

Izuzetni uslovi za rad , kao i bogat sadržaj aktivnosti za slobodno vreme ( igralište za decu ispred samog hotela , stoni tenis , bilijar , igraonica za decu , bioskop, wellness i zatvoreni bazeni ..), koje nudi ovaj sportski centar, uticali su na to da se ove godine odlučimo za ovu destinaciju kada su u pitanju sportske pripreme za decu. U okviru dnevnih aktivnosti predviđeni su : dva treninga dnevno (ujutru i popodne), prijateljske utakmice i turniri sa ekipama iz drugih škola fudbala , kao i teoretsko predavanje u vidu video prezentacije koje će sa decom sprovoditi naši treneri i stručno osoblje.

SPORTSKO REKREATIVNI CENTAR “OLIMP” **** (www.olimp-pale.com) -All seasons sports & spa resort nalazi se na Palama na idealnoj nadmorskoj visini od 820 m, što se uklapa u optimalne visinske uslove za kvalitetne sportske trenažne procese. Pale su prema geografsko – prirodnim osobinama odavno poznate kao klimatsko lečilište i izletište, što omogućava uslove za sprovođenje treninga sa maksimalnim intezitetima i postojanje svih pozitivnih komponenti nedostatka kiseonika u cilju poboljšanja performansi sportista . SRC “Olimp”, u svojoj ponudi izdvaja : zatvoren teren za mali fudbal na veštačkoj travi dimenzija 20 X 40 m, veliki otvoren fudbalski teren (veštačka trava) 90 X 60 m, takođe svaki od terena je osvetljen kako bi treninzi mogli da se održavaju i u večernjim satima .

Ponuda obuhvata : 1. Dvokrevetne, trokrevetne sobe, 2. Doručak , ručak, večera ( 7 punih pansiona ), 3. Korišćenje terena i svih ostalih dodatnih sadržaja koji se nalaze u sklopu sportskog centra, 4. Salu za sastanke i sprovođenje teoretske nastave, 5. Odigravanje prijateljskih utakmica i turnira sa klubovima iz zemlje i inostranstva.

ZA SVE DETALJNIJE INFORMACIJE KOJE VAS INTERESUJU VEZANO ZA SPORTSKE PRIPREME MOLIMO VAS DA BUDETE SLOBODNI I NAZOVETE NAŠEG KORDINATORA KLUBA NA BROJ : 062 / 20-78- 54 - NENAD

CENA : 195 evra (*u cenu je uračunat i prevoz), (roditeljski satanak biće održan – 7 dana pred put)

Plačanje se vrši u 6 mesečnih rata ili možete sami rasporediti rate kako vam odgovara u dogovoru sa trenerom grupe :

I rata – 35 evra do 01.03.            III rata - 35 evra do 01.05.             V rata – 35 evra do 01.07.

II rata - 35 evra do 01.04.            IV rata - 35 evra do 01.06.         VI rata – 20 evra do 01.08.

Rok za prijavljivanje je do 01. 03. 2019. ili do popune mesta

Izjasnite se tako što ćete zaokružiti       :                   DA         -             NE

IME I PREZIME DETETA I BROJ TELEFONA JEDNOG RODITELJA : _________________________________

© 2020 Skola fudbala Zarkovo
Joomla Templates by JoomZilla.com
Back to Top