KAMP ZA PRIPREME SPORTISTA

         sa organizovanim turnirima

         Za uzrast od 7-15 godina

                     Metamorfossis – Sitonija - Halkidiki

                           8 dana / 6 noćenja- Autobus

Metamorfossis se nalazi na Sitoniji, na oko 90 km jugoistočno od Soluna. Smešten je na nekoliko brežuljaka i karakteriše ga predivna priroda i kristalno plavo i čisto more.

Kamp   “ KALIVAS ” – predstavlja najsadržajniju ponudu kada su u pitanju sportske pripreme za decu i nalazi se uz samo more u hladu borove šume. Ovaj kamp je osnovan 1977. godine i važi za najveći sportski kamp u Grčkoj kotiran sa 5 zvezdica. Cilj ovog kampa je da ponudi svim sportistima zadovoljstvo treniranja (vrhunski uslovi u vidu terena i smeštaja), i uživanja u letnjim pripremama (bogat i raznovrstan sadržaj za slobodne aktivnosti). Prostire se na 20 hektara sa svojom privatnom plažom obeleženom kako u vodi tako i izvan nje, sa stručno obučenim osobljem koji se brinu za bezbednost i motre na decu kako u svakom delu ovog kampa tako i u vodi. Pod neprestanim nadzorom porodice Kalivas i iskusnog osoblja koje sačinjavaju treneri, pedagozi i animatori sa fakulteta za sport, deci je omogućeno da provedu nezaboravne dane priprema ali i odmora. Ovaj sportski kamp sastoji se od četri fudbalska terena, dva terena za košarku i odbojku, teniskih terena, olimpijskog bazena,,...Za zabavu deci su na raspolaganju - TV sala, bioskop i diskoteka (večernja zabava), na otvorenom, stoni fudbal, stoni tenis, radionica za crtanje,… Medicinske usluge i pedijatar su 24h na raspolaganju, kamp poseduje svoju privatnu bolnicu. Kamp “KALIVAS” organizuje Medjunarodne turnire za sve kategorije sportista sobzirom da u kampu borave timovi FC Olympiacos, PAOK FC, Iraklis FC... kao i ekipe iz drugih okolnih zemalja. Sportski kamp „Kalivas” godinama spada u najatraktivniju ponudu kada su u pitanju sportske pripreme za decu sa ovih prostora.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan -BEOGRAD

Polazak iz Beograda u večernjim satima. Noćna vožnja preko Makedonije sa usputnim kraćim zadržavanjima radi odmora.

2. dan - 7. dan KAMP KALIVAS HALKIDIKI

Nastavak puta. Dolazak u kamp u kasnim jutarnjim časovima. Smeštaj dece u kamp. Ručak. Slobodno vreme za odlazak na plažu. Užina. Treninzi, organizovani turniri,slobodno vreme za rekreativne aktivnosti (stoni tenis,tenis,plivanje, bioskop na otvorenom,diskoteka...) U kampu www.kalivas.com. Večera. Noćenje.

8. dan - HALKIDIKI- BEOGRAD

Doručak. Napuštanje kampa. Fakultativni odlazak u Waterland. Slobodno vreme za uživanje u bajci na vodi do 17.00 h. Polazak za Beograd. Predvidjen dolazak sledećeg dana u jutarnjim časovima.

________________________________________________________________________________________

IME I PREZIME DETETA : __________________________________________

Izjasnite se da li dete želi da ide na sportske pripreme sa klubom :                       DA        -         NE

POTPIS RODITELJA : ______________________________   , VRATITI POPUNJEN PAPIR TRENERU GRUPE !

Camp

KALIVAS

             OD 26.06

(POLAZAK 25.06)

       DO 02.07.

(DOLAZAK 03.07)  

  

215€

+ troškovi prevoza (do 50 evra)

                        

                    

                                                               Datum polaska dan ranije u odnosu na tabelu.

USLOV PLAĆANJA: Sve cene koje su iskazane u eur - plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu naše poslovne banke na dan uplate.

ARANŽMAN OBUHVATA :

  • Smeštaj na bazi 7 punih pansiona (5 obroka dnevno) u kampu,
  • Organizacija turnira i utakmica
  • Medjunarodno zdravstveno osiguranje (za vreme boravka u kampu)        
  • Troškove realizacije programa.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • Fakultativne izlete (Waterland 15eur)
  • Individualne troškove putnika,

VAŽNA NAPOMENA: Polazak je dan ranije u odnosu na navedeni termin u programu.

Deca moraju imati važeće crvene pasoše, overenu saglasnost oba roditelja i obavezno medjunarodno putno zdravstveno osiguranje (deca su osigurana tokom perioda boravka u kampu, potrebno je izvaditi osiguranje koje obuhvata period tokom puta). .

                             Rok za prijavljivanje je do 25. 02.2019. ili do popune mesta.

Za sva detaljnija pitanja vezana za sportske pripreme molimo vas da budete slobodni da nazovete našeg kordinatora škole : 062/20-78-54 – NENAD, ili se možete obratiti na treningu svom treneru grupe. Roditeljski sastanak za svu decu koja budu putovala sa klubom na pripeme biće ogranizovan 7 dana pred put a o tačnom vremenu bićete blagovremeno obavešteni od strane vašeg trenera grupe.

NAČIN PLAĆANJA:

Plačanje se vrši u 5 mesečnih rata ili možete sami rasporediti rate u dogovoru sa trenerom grupe :

I RATA ( DO 20.02.) - 45 evra          II RATA ( DO 20.03.) – 45 evra               III RATA ( DO 20.04.) – 45 evra

IV RATA ( DO 20.05.) – 45evra                 V RATA ( DO 20.06.) - 35 evra + troškovi prevoza ( do 50 evra )

Roditelji takođe mogu sami sebi dozirati intezitet plaćanja, bez obzira na gore navedene datume, bitno je da celokupan iznos bude izmiren pre roditeljskog sastnaka koji će klub održati 7 dana pred put.      

U slučaju otkaza aranžmana I rata se zadržava.

Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo    korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA O OTKAZU ARANŽMANA JE 10 DANA PRED PUT


© 2020 Skola fudbala Zarkovo
Joomla Templates by JoomZilla.com
Back to Top