mladi fudbalski talenti

Škola fudbala PFK “Žarkovo 2000”, pod pokroviteljstvom Grada Beograda – Gradske uprave grada Beograda – Sekretarijata za sport i omladinu, organizuje zimski sportski kamp “MLADI FUDBALSKI TALENTI”, u okviru koga će tokom meseci novembra i decembra ovaj klub organizovati na svim svojim lokacijama besplatne treninge za svu decu sa opština čukarica (SC ”Žarkovo”), i rakovica (SC “Gladijator”). “MLADI FUDBALSKI TALENTI”, je jedan nov i zabavan način učenja fudbala i tokom meseci realizacije ovog kampa uz nadzor sportskih stručnjaka i zaposlenih u klubu vrata su otvorena za sve koji žele da se igraju sa fudbalskom loptom bez obzira da li su dečaci ili devojčice i koliko su nadareni.

 Prvenstveno mi pružamo zabavni fudbal, zato što uvek rado ističemo da treba da bude zabavno igrati fudbal i želimo da našoj deci pružimo kvalitetne i zabavne doživljaje sa loptom. Samim tim naš cilj ovoga projekta je da pažljivo  odabranim i isplaniranim trenažnim sadržajem utičemo i unapredimo opšte zdravstveno stanje učesnika škole fudbala i na taj način omogućimo zdrav razvoj dece. Učesnici moraju steći osnovne radne navike i pravilan pristup prema obavezama, doživljaj zajedništva i pripadnost grupi, da dožive to da oni predstavljaju jedan deo zajednice u kojoj ima mesta za sve, bez obzira na kvalifikaciju, pol i boju. Takođe učesnici moraju imati doživljaje uspeha (psihički doživljaj), koji utiče na jačanje njihovog samopouzdanja kao i njihovu radost u igranju fudbala.

Svi naši članovi sa trenerima i rukovodiocima kluba čine jednu veliku sportsku porodicu otvorenu za sve kojima su fudbalska igra i drugarstvo na prvom mestu. 

NOVOGODIŠNJA PROSLAVA KLUBA 2018NOVOGODIŠNJA PROSLAVA KLUBA 2018
09 Dec 2016 13:29 - Super User

    ŠKOLA FUDBALA ŽARKOVO 16 GODINU ZA REDOM ORGANIZUJE BESPLATU, TRADICIONALNU NOVOGO [ ... ]

Saznaj vise
LEKARSKI PREGLED LEKARSKI PREGLED
14 Oct 2016 21:38 - Super User

SVI ČLANOVI KOJI NISU OBAVILI LEKARSKI PREGLED MOGU TO UČINITI U REPUBLIČKOM ZAVODU ZA SPORT U  [ ... ]

Saznaj vise
ZIMSKI FUDBALSKI KAMP ZIMSKI FUDBALSKI KAMP "MLADI FUDBALSKI TALENTI" - ...
30 Aug 2016 19:39 - Super User

Škola fudbala PFK “Žarkovo 2000”, pod pokroviteljstvom Grada Beograda – Gradske uprave [ ... ]

Saznaj vise
Ostalo
© 2019 Skola fudbala Zarkovo
Joomla Templates by JoomZilla.com
Back to Top